Historie


Klæd mig på som i Stenalderen

Her kan børnene lave en "påklædningsdukke". Du kan printe figuren og laminere denne, så børnene selv kan designe skinddrager og sætte på med hæfte masse, eller du kan printe den almindeligt og lave børnene farve direkte herpå (bliver flottest på karton). 

Der er parykker med i filen, hvis nogen vil lave en pige :). 

God fornøjelse. 

Det store Stenalder spil

Efter et forløb med Stenalderen, kan børnene spille og bevæge sig. Man kan bruge spillet forinden, bare for sjov, men det kan også bruges som evalueringsspil. Print spillepladen på A3 og og reglerne som 2 siden på A4. 

Columbus - Rejsen til Indien (som så blev til Amerika). 

Skal I have om Christoffer Columbus og savner du andet, end bøger herom. Så print denne spilleplade, dens regler og dertil hørende kort. På pladen kommer børnene gennem Columbus rejse, fra første afvisning mod søvejen til Indien og frem til hans død. Børnene skal ligeledes svare på spørgsmål, hvor ud fra de kan hente en masse fakta. God fornøjelse over Atlanten ;). 

Slå og fortæl -  Rejsen til Amerika. 

Har eleverne haft om udvandringen fra Danmark til Amerika og er de bekendte med the Homestead Law, kan dette lille spil bruges som en fin evaluering, hvor eleverne samtaler om emnet. 

Slå og fortæl - Om vikingerne

En sjov måde at evaluere på, efter et forløb om vikingerne. Særligt Erik den Røde, Leif den Lykkelige og Harald Blåtand :) 

LæreRigt af Louise Riske

Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang